RIJDT U WEER MEE VOOR HET GOEDE DOEL?!

De Rally

Op zondag 23 juni 2024 vindt de Rally Dongen Vallei weer plaats. Dit jaar is er een tourklasse en een sportklasse. We beginnen in Dongen en eindigen in Loon op Zand.

Waarom Loon Op Zand?  Onze club is uitgebreid met Lions-leden van Loon Op Zand, Kaatsheuvel, Udenhout en De Moer. Hierdoor hebben we méér deelnemers en kunnen we méér betekenen voor onze Goede Doelen.

Alle auto’s van modern tot klassiek en natuurlijk eventueel volledig elektrisch zijn welkom.

Dagprogramma

De rally start bij de Cammeleur in Dongen en wij eindigen bij Bosch en Duin in Loon op Zand. Gezelligheid staat voorop terwijl de echte autoliefhebber ook aan zijn trekken komt. 

Voor nu een korte globale dagindeling: 

09:30
10:30 
11.00 
16:30
20:00

Ontvangst van de equipes
Uitleg Rally
Vertrek equipes
Aankomst equipes
Einde Rally

ZONDAG 23 JUNI 2024 RALLY DONGE VALLEI

Kosten

Kosten voor deelname op zondag 23 juni 2024, bedragen €295,00 per equipe. Een equipe bestaat uit 2 personen, een chauffeur en een navigator. Deze prijs is inclusief koffie met wat lekkers aan het begin van de dag, een lunch en een buffet aan het einde van de dag.

Oh ja, en natuurlijk een prachtige route, veel spelelementen en gezelligheid. Een all-in prijs dus! 

In het geval dat u wilt deelnemen met meer dan 2 personen in 1 auto, dan bedraagt de meerprijs €95,00 per extra persoon.

Organisatie

Lionsclub Donge Vallei is de initiator van deze rally. Er is een commissie samengesteld die zich met de organisatie bezighoudt.
De commissie bestaat inmiddels uit 7 personen, te weten;
Harold Dingemans, voorzitter, Jan Havermans, Henk Dekker, Joop van der Holst, Frank Tofield, Sigrid van Beek en Tanja Klaasse.

Voor een evenement als deze zijn we natuurlijk met alle leden van de Lionsclub Dongen Vallei druk bezig om het te laten slagen en er een super gezellige dag van te maken. 

Wilt u meer weten over onze Lionsclub en wat wij allemaal doen? Kijk dan eens op www.lionsclubdongevallei.nl